Slide
– WELKOM –

 

Wij zijn DeLau Tweewielers

 

Service en de juiste prijs- kwaliteitverhouding vinden wij erg belangrijk. Daarom zullen wij altijd onze uiterste best doen om u zo goed, zo snel en zo goedkoop mogelijk van dienst te zijn.

 

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom zodat we onder het genot een lekkere kop koffie/thee al uw vragen kunnen beantwoorden.

Wij zijn gemakkelijk te vinden! Wij zitten rechtstreeks aan het grote parkeerterrein van de Albert Heijn aan de Ginnekenweg. Het parkeerterrein van deze Albert Heijn bevindt zich aan de Zandbergweg.

Diensten

Service en de juiste prijs- kwaliteitsverhouding vinden wij erg belangrijk. Daarom zullen wij altijd onze uiterste best doen om u zo goed, zo snel en zo goedkoop mogelijk van dienst te zijn.

Reparatie

DeLau repareert vakkundig, snel, ieder merk en tegen eerlijke tarieven. Wij bieden tevens gratis vervangend vervoer, zo hebben wij naast onze leenfietsen ook een leenscooter!

In- en Verkoop

In de showroom van DeLau tweewielers vindt u mooie, excentrieke scooters en fietsen. Wij kunnen elk merk leveren, maar richtten ons op hippe scooters en stadsfietsen.

Ophaalservice

Heeft u een fiets of scooter welke opgehaald moet worden? Dan kunt u gebruik maken van onze ophaalservice welke verzorgd wordt door Bert, onze vriendelijke koerier.

We are social !

🚲STEL JE EIGEN BRIK BIKES SAMEN🚲

Ontdek bijvoorbeeld de Brik Brut 3-speed: stoer, sportief en onderhoudsarm. Dankzij de robuuste cardanas en het dikke aluminium frame fiets je met gemak én stijl door de stad.

Bij de Brik Brut kun je in de configurator van Brikbikes een aantal opties aanpassen om de fiets helemaal naar jouw smaak en behoeften samen te stellen. Hier zijn de belangrijkste onderdelen die je kunt kiezen:

- Kleur: Je kunt de kleur van het frame kiezen, vaak uit een breed scala van moderne en klassieke tinten.
- Aandrijving: Naast de onderhoudsarme aandrijfas, kun je kiezen tussen verschillende versnellingssystemen, zoals 3, 7 of zelfs traploze versnellingen.
- Zadel en handvatten: Selecteer een comfortabel zadel en handvatten, vaak beschikbaar in verschillende materialen zoals leer of synthetische opties.
- Verlichting: Kies tussen batterijverlichting of naafdynamo voor een nog duurzamere oplossing.
- Bagagedragers: Voeg een voor- en/of achterdrager toe, afhankelijk van jouw vervoersbehoeften.
- Banden: Verschillende soorten banden zijn beschikbaar, zoals bredere of smallere banden, afhankelijk van het comfort en de rijstijl die je zoekt.
- Slot: Je kunt kiezen voor een geïntegreerd ringslot of een extra kettingslot voor meer beveiliging.
- Standaard: Afhankelijk van je voorkeur kun je kiezen voor een zijstandaard of middenstandaard.

Met deze keuzes creëer je jouw ideale Brik Brut, helemaal afgestemd op jouw wensen en dagelijkse ritten.

Nóg meer informatie? Kom langs in onze showroom of check de link in onze bio! 🛠️
🚨 LEGALE FATBIKES 🚨

Wij verkopen enkel legale fatbikes!

Ondertussen heeft de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) maarliefst +16.500 illegale fatbikes, van voornamelijk Chinese fabrikanten, in beslag genomen. Daarnaast wil het ILT de verkoop van deze illegale fatbikes via de officiële verkoopkanalen een halt toe roepen.

🚓👮🏻‍♂️ Ook wordt er meer door de Gemeente en Politie gecontroleerd op de snelheid van fatbikes EN of ze voorzien zijn van een gashendel. 

Steeds vaker gebeuren er ongelukken met opgevoerde fatbikes met minderjarigen. Laat je kind niet de weg op gaan met een illegale fatbike! 🚑

Wij willen daarom nogmaals benadrukken dat wij enkel legale fatbikes verkopen. ✅

Voor de beste service en het juiste advies ben je bij ons aan het goede adres. 🫱🏼‍🫲🏼

Meer weten? Check de link in onze bio of kom langs in de showroom 🛠️
🚑 PHATFOUR AFLEVERINGEN 🚑

De Phatfour blijft populair! Wederom een succesvolle aflevering in de buurt.

Snelle service en eventueel ook een aflevering op locatie. Van Breda tot aan Maastricht. Met onze Ambulance komen wij waar jij je Phatfour hebben wilt! 

Zo is de FLX ontworpen voor de urban avonturier die houdt van comfort én kracht. Het frame is zo ontworpen dat je een relaxte en prettige zithouding hebt. Op het langwerpige zadel passen met gemak twee volwassenen, maar je kunt er natuurlijk ook in je eentje extra breeduit op plaatsnemen.

Met een bereik van wel 100 km is de FLX perfect voor langere ritten. Het display geeft zowel actueel als gemiddeld verbruik weer en heeft een speciale range indicator. Zo weet je altijd hoeveel kilometer je nog kunt rijden, waarbij er ook rekening wordt gehouden met de weersomstandigheden.

Wil jij dit nou ook?
Kom dan snel langs in onze showroom of check de link in onze bio 🛠️
🛵VERKOCHT!🛵

Zo snel kan het gaan met dikke custom Vespa's. Nog maar net binnen en al meteen verkocht.

Deze bomvolle Vespa Sprint in het mat blauw met een hele hoop custom accessoires is alweer weg dus. Maar niet getreurd, er komt nog genoeg binnen.

Wil jij dit nou ook? Neem dan snel contact met ons op of check de link in onze bio 🛠️
– THE BEST SERVICE IN TOWN-

 

Ophaalservice

 

Heeft u een fiets of scooter welke opgehaald moet worden? Dan kunt u gebruik maken van onze ophaalservice welke verzorgd wordt door Bert, onze vriendelijke koerier.

 

Om een afspraak te maken is het de gemakkelijkste manier om rechtstreeks contact met de koerier op te nemen via telefoonnummer: 0644119598

Mochten er verdere technische vragen zijn kunt u zich beter wenden tot de zaak. De kosten voor het ophalen van een scooter bedragen in Breda e.o. 15 euro.

Voor het ophalen en wegbrengen van een fiets in Breda e.o. zijn de kosten 10 euro.

Pinnen aan de deur is mogelijk mits vooraf aangegeven. DeLau, voor service en vakmansschap.

Contact

Tel.: 076 – 7631721

Mob.: 06-45020828 

Email: info@delaubreda.nl

 

Showroom & Werkplaats

Zonstraat 9

4818 NE Breda

Openingstijden
Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
Gesloten
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
10.00 – 18.00
Gesloten
Je kan ook contact opnemen via het contactformulier.
We nemen dan z.s.m. contact met je op.

    Naam en achternaam
    Email
    Telefoonnummer

    rdw-erkend-small